Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen


Veelgestelde vragen

Wat is vergelijkprijs.nl?

vergelijkprijs.nl is één van de nieuwste en GEGARANDEERD de goedkoopste prijsvergelijker in Nederland. Bezoekers komen naar vergelijkprijs.nl om producten, diensten en prijzen van de internetwinkels te vergelijken voordat ze een aankoop doen en dus nooit teveel betalen. Als bezoekers een product naar wens hebben gevonden, klikken ze direct door naar de website van hun keuze waar ze het product kunnen aanschaffen. vergelijkprijs.nl is zelf geen winkel. Wij sturen potentiële klanten door naar webwinkels.

Hoe werkt het partnerprogramma?

 • U levert informatie over uw assortiment aan bij vergelijkprijs.nl d.m.b uw databestand aan te leveren. Om alle stappen eens goed na te lezen klikt u HIER. U kunt HIER lezen hoe het databestand eruit moet zien. Indien U een voorbeeld van een csv databestand wilt downloaden klik dan HIER.
 • vergelijkprijs.nl verzamelt dagelijks de informatie van uw assortiment met behulp van een zoekscript.
 • Uw site wordt bij duizenden zoekopdrachten vermeld.
 • U betaalt alleen als een bezoeker doorklikt naar uw website of kunt u ook maandelijks/jaarlijks een vast bedrag betalen.
 • In het inschrijfformulier kunt u kiezen uit 2 pakketenvoor de betaling: 1) Vaste maandelijkse kosten. 2) Kosten per klik(CPC), 5 cent per klik.

Zo simpel is het. U loopt hierdoor geen risico! Meer weten? Vul het inschrijfformulier in.

Waarom zou ik me aanmelden bij het vergelijkprijs.nl partnerprogramma?

 • Bereik extra potentiële klanten voor uw producten en diensten. Bezoekers van vergelijkprijs.nl zijn zeer gemotiveerd om producten of diensten te kopen en zijn daarom zeer interessante leads voor u. Als een bezoeker na het vergelijken doorklikt naar uw site is hij klaar voor het aanschaffen van uw product of dienst.
 • Krijg extra naamsbekendheid door het laten vermelden van uw site bij zoekopdrachten van duizenden bezoekers per dag.
 • Bij vergelijkprijs.nl betaalt u voor doorkliks naar uw site. U betaalt dus alleen voor daadwerkelijk resultaat!
 • Het binnenhalen van zeer interessante potentiële klanten op een 'cost per click'-basis verlaagt uw acquisitiekosten.

Welk type winkels zijn aangesloten bij vergelijkprijs.nl?
We vermelden elke online winkel, van de kleinste specialist tot de grootste megawinkel, met uitzondering van winkels die handelen in producten op gebied van onder andere discriminatie, geweld en andere illegale zaken.

Wat is een doorklik?
Een doorklik vindt plaats wanneer een bezoeker op een link van vergelijkprijs.nl klikt en daarmee op de productpagina van uw site komt. U ziet deze bezoekers terug in uw maandelijkse resultaten in Partner Extranet.

Wat zijn de kosten voor het partner programma?
Om wanbetalers te mijden en hiermee onze andere winkels betere clicks te garanderen en onze bezoekers te beschermen, voeren wij op elke nieuwe winkel een credit-check uit bij Graydon. De eenmalige opstartkosten zijn sinds 1 Juli 2010 € 50,-. Elke CPC(cost per klik), dus de doorklik is 5 cent per klik. U kunt ook maandelijks € 100,- betalen of jaarlijks € 1000,- excl BTW zonder CPC! Dit geld voor alle producten. Wij zijn hiermee gegarandeerd de goedkoopste vergelijkingssite van Nederland.

Met wie neem ik contact op als ik een probleem heb?
Wanneer u zich aanmeldt voor het vergelijkprijs.nl partnerprogramma, dan neemt de medewerker van vergelijkprijs.nl die verantwoordelijk is voor die categorie, contact met u op. Hij/zij zal telefoon- en e-mailgegevens aan u doorgeven, mocht u op een gegeven moment tegen problemen aanlopen.

Hoelang duurt het voordat mijn winkel vermeld wordt als ik me aangemeld heb?
Dit is vooral afhankelijk van de kwaliteit van uw databestand. Over het algemeen duurt het maximaal 7 werkdagen voordat uw site meegenomen wordt in de vergelijkingen. In die 7 werkdagen zorgen wij ervoor dat:
 • Er een goed databestand is
 • Er een zoekscript wordt geschreven voor dit databestand
 • Uw zoekresultaten worden getest
 • Uw winkelgegevens correct worden gepresenteerd.

Hoeveel doorkliks zal ik krijgen?
Het aantal doorkliks is afhankelijk van de grootte van uw assortiment, de populariteit van de producten/diensten die u verkoopt en de volledigheid van de gegevens die u ons aanlevert. Sommige winkels krijgen honderden doorkliks per dag, terwijl anderen er maar honderd per maand krijgen. Realiseer u echter: u betaalt alleen voor de daadwerkelijk gerealiseerde doorkliks! En daarvoor krijgt u zeer geïnteresseerde potentiële klanten.

Hoe krijg ik zoveel mogelijk potentiële klanten naar mijn site?
Wij zullen nauw met u samenwerken om het resultaat zo goed mogelijk te laten zijn! Heeft u vragen over hoe u de conversie van uw site kunt vergroten? Vraag het ons gerust via info@vergelijkprijs.nl Uw website en de producten genereren meer kliks naar uw website waardoor U ook nog eens beter geindexeerd word in zoekmachines zoals google.

Mijn categorie staat niet op de website
Wij zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe categorieën op onze website. Ook uw productcategorieën kunnen worden toegevoegd. Als u de eerste webshop in de categorie bent, brengt dit extra voordelen met zich mee. Wij baseren de nieuwe categorie op uw datafeed en als uw bedrijf de eerste in de categorie is, is uw webshop het eerste wat bezoekers zien als ze zoeken op uw productcategorie. Zodra wij een nieuwe productcategorie toevoegen beginnen we met genereren van traffic doormiddel van Google Adwords. Een team van specialisten is continue bezig met het genereren van meer verkeer voor al onze productcategorieën. Op deze manier komen we aan bezoekers en daar kan uw webshop ook van profiteren.

Vragen over auto, zorg en andere financiele verzekeringen mogen wij niet beantwoorden. Ziet u een financiele verzekering aangeboden wordt door Komparu, DSC finance of een andere aanbieder, dan mogen wij volgens de regels van AFM de vragen hierover niet beantwoorden.

Mijn vraag staat er niet tussen.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier