Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen


Over vergelijkprijs.nl

Wij helpen u producten van honderden online winkels te vinden en wel voor de laagste prijs en de beste kwaliteit! Wij zorgen ervoor dat de informatie die wij verzamelen altijd up-to-date en correct is. Onze service is snel, zeer gebruiksvriendelijk en voor de consument is het gratis.

VERGELIJKPRIJS.NL verkoopt zelf geen producten. Daarvoor wordt men doorverwezen naar de bij VERGELIJKPRIJS.NL aangesloten winkels. Men dient zelf de afweging te maken welke aanbieder of winkel de beste voor u is. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continu in de gaten, maar wij kunnen uiteraard geen garantie bieden over zaken zoals de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier.

Wij zijn, opgericht in januari 2010, en sindsdien de goedkoopste prijsvergelijkingssite voor Nederland. Wij streven ernaar om zo neutraal mogelijk productprijzen en aanbieders te vergelijken. VERGELIJKPRIJS.NL zorgt voor:

  • Winkel- en productinformatie.
  • Een overzicht van aanbiedingen (een duidelijk, geel kortingsterretje is zichtbaar wanneer een winkel het product in prijs verlaagd heeft)
  • Dat duidelijk is bij welke van de adverterende webshops het product te koop, het voordeligst en op vooraad is.
  • De bezorgkosten.
  • De levertijd.
  • De levergebieden.
  • De mogelijke betaalopties.


Wij bieden geregistreerde gebruikers van de website een aantal extra tools, zoals het opslaan van producten op zgn. verlanglijstjes, het schrijven van product- en winkelrecensies en het instellen van een prijsalarm.

De website wordt dagelijks bijgewerkt en er wordt steeds gezorgd voor een aanzienlijk aantal aanbiedingen en producten. VERGELIJKPRIJS.NL hoopt de consument hiermee op een overzichtelijke manier te kunnen laten zoeken naar de voordeligste aanbieder van het gezochte product. VERGELIJKPRIJS.NL is actief in Nederland en in de toekomst ook in Belgie. Eenmaal op onze site terecht gekomen, betaalt de consument dus nooit teveel!