Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen
€ 69.00
€ 69.00
€ 75.00
€ 75.95
€ 148.64
EAN code : 0065030870702

StarTech.com USB-C multiport adapter voor laptops Power Delivery DVI GbE USB 3.0 Details

Breid de connectiviteit van uw met USB-C? uitgevoerde laptop uit. Met deze slanke USB-C multiport adapter kunt u overal een krachtig werkstation maken, met DVI-video output, een USB 3.0 Type-A poort en een gigabit Ethernet poort.

Voed tegelijkertijd zowel de multiport adapter als uw laptop, met ondersteuning van USB Power Delivery 2.0. Deze adapter is het ideale accessoire voor uw Dell XPS, MacBook Pro of andere met USB Type-C? uitgeruste laptop, en is ook compatibel met Thunderbolt? 3 poorten.

Maak een krachtig werkstation
De multiport adapter breidt de connectiviteit van uw laptop met een beperkt aantal poorten uit met deze ge?ntegreerde USB-C kabel waarmee u tegelijkertijd meerdere apparaten kunt aansluiten. En samen met uw laptopscherm maakt deze veelzijdige USB-C multiport adapter het gemakkelijk om, indien nodig, een dual-monitor werkstation te cre?ren. Met deze adapter kunt u ook met gemak verbinding maken met een DVI-scherm op een kantoorwerkplek of thuiskantoor.

De gigabit Ethernet-poort garandeert betrouwbare toegang tot een vast netwerk. Bovendien kunt u met een extra USB 3.0 Type-A poort, een bestaand randapparaat aansluiten, zoals uw muis of flashdrive.

Krijg een betrouwbare netwerkverbinding
De gigabit Ethernet-poort garandeert betrouwbare toegang tot een vast netwerk, wat ideaal is op plaatsen met beperkte wifi-toegang.

Ontworpen voor gemakkelijke mobil


Alle specificaties

0 beoordelingen


Geen beoordelingen voor dit product.
U moet eerst ingelogd zijn, om een beoordeling aan dit product te kunnen geven.

Specificatie overzicht

  • EAN code : 0065030870702

Prijs geschiedenis

Prijs wijzigingen

Prijsanalyze StarTech.com USB-C multiport adapter voor laptops Power Delivery DVI GbE USB 3.0 (laatste 30 dagen)