Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen

2021-02-02

blog-img
blog-img
Geplaatst door Mastermattie

Slim vergelijken op Vergelijkprijs

1. Wees alert door je op tijd te oriënteren. Een product kan bijvoorbeeld op een later moment veel goedkoper zijn dan op dit moment. Dit is met name afhankelijk van aanbiedingen. Is je product vaak in de aanbieding, maar nu even niet? Dan is het slimmer om een andere keer te boeken. Vergelijk meerdere webshops en staar je niet blind. Vergelijkprijs.nl probeert de prijzen zo actueel te checken, maar sommige webshops passen prijzen meerdere keren per dag aan.

2. Komen de feestdagen dichterbij. Wees tijdig met bestellen vanwege drukte bij bezorgdiensten. Wees scherp op prijzen voor Black Friday, Sinterklaas en de kerstdagen. Prijzen kunnen enorm schommelen.

3. Vergelijk naast prijs ook de beoordelingen en reviews van gebruikers van de webshop. Check reviews op klantenservice en retourbeleid. Andere handig webstes voor beoordelingen zijn Kiyoh, Trustpilot en Klantenvertellen.nl

4. Check of de webwinkel een of meerdere keurmerken heeft. Belangrijke keurmerken zijn de Thuiswinkel waarborg en Webshop Keurmerk.

5. Betaal met je creditcard. Zo ben je altijd verzekerd mocht de webwinkel failliet gaan.

Beheerder
Hier kan commentaar op de blog geschreven worden. Hou het a.u.b beschaaft.
No geen commentaar.