Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen

2020-11-10

blog-img
blog-img
Geplaatst door Ivo

De nieuwe Playstation 5! Wat kun je verwachten

Afgelopen zomer toonde Sony via persconferentie de eerste beelden van de nieuwe Playstation 5 console en controllers. Er zijn twee soorten consoles: namelijk de PS5 en PS5 Digital edition. Bij die laatste edititie moeten de PS5 Games digitaal gedownload worden vanwege ontbreken van blue-ray lezer. Beide consoles zijn wit met blauwe en zwarte accenten. Maar Sony heeft vorige maand verklapt dat er ook een zwarte versie van PS5 op de markt komt. Releasedatum voor beide consoles is op 19 november 2020. De digital edition wordt voor €399,99 als startprijs verkocht en de normale versie met blue-ray lezer voor €499,99

 

Beide consoles worden verkocht zonder meegeleverde games. Diverse bedrijven als Ubisoft, Koch Media en Sony entertainment hebben al games speciaal voor PS5 uitgebracht of je kunt ze al pre-orderen. Bekijk hier welke PS5 Games er al uitgebracht zijn.

 

De PS5 beschikt over een octa-coreprocessor en een AMD RDNA 2-gpu met ray-tracing-ondersteuning. Beide consoles hebben SSD-schijven waardoor de console nog sneller kan opstarten en games inladen. Opslagcapaciteit zal 825GB zijn. Het geluid is flink verbeterd t.o.v zijn voorgangers. 

 

De PlayStation controller: de DualSense! De DualSense-controller beschikt over haptische feedback en adaptieve triggers. Zo ervaar je tijdens een game flinke triggers zodat het spel veel levendiger wordt. Ook bevat de controller een microfoon zodat je tijdens gamen kunt communiceren met andere spelers. 

 

Er kunnen andere gadgets bijgekocht worden zoals een headset, media remote, HD webcam camera en een oplaadstation voor controllers. De PS5 Pulse 3D Wireless Headset. De draadloze headset laat je de Tempest Engine van de PlayStation 5 ervaren. Deze techniek zorgt voor 3D-geluid, waarmee je precies hoort waar een geluid vandaan komt tijdens spelen van een spel. De PS5 webcam camera bevat twee Full HD-lenzen en zorgt ervoor dat jouw fans niet alleen jouw skills zien, maar ook jouw gezicht. Zo verzorg je veel betere streams voor jouw kijker

Beheerder
Hier kan commentaar op de blog geschreven worden. Hou het a.u.b beschaaft.
No geen commentaar.