Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen
€ 64.95
EAN code : 0000050024681

Men-U Scheerkwast Premier Synthetisch - wit - Standaard - Scheercreme Details

Op zoek naar een kwaliteit scheerkwast met synthetische haren? Voor de beste scheerkwasten moet u in Italië zijn, het land van de traditionele Barbieri. De scheerkwasten van Men-U worden daarom op traditionele wijze in Italie geproduceerd. De borstelharen van de scheerkwast moeten het evenwicht hebben tussen de juiste mate van weerstand en zachtheid. Een scheerkwast met de juiste weerstand lift de baardharen op waardoor gladder geschoren kan worden. De zachtheid zorgt voor een rijk schuim en masseert de huid.

Introductie
De synthetische haren zijn niet-absorberend, waardoor (to wel 50%) minder scheercrème nodig is terwijl er een rijker schuim gegenereerd wordt, vergeleken met scheerkwasten gemaakt van dierlijke haren. De scheerkwast is daardoor ook makkelijker schoon te maken.

Indien u een gevoelige huid en/of acne heeft, gebruik dan bij voorkeur een scheerkwast van synthetisch haar. Synthetische haren houden minder bacteriën vast en zijn daardoor hygiënischer in gebruik.

Onderhoud
Was de scheerkwast voor eerste keer gebruik met water en zeep en spoel goed af. Na het scheren maakt u de scheerkwast schoon met warm water en schud u het overtollige water af. Laat de scheerkwast altijd hangend in de standaard drogen. Dit is hygiënischer en helpt voorkomen dat de haren uitvallen.

Gebruik
Breng scheercrème aan op de vochtige kwast (schud het overtollige water eerst af) of in de natte handpalm en maak met de scheerkwast cirkelvormige bewegingen om crème aan te maken. Verdeel de crème over het bevochtigde gebied dat moet worden geschoren en maak cirkelvormige bewegingen zodat er een romig schuim ontstaat.

Resultaat
Doordat de kwast de haren van de baard als het ware oplift, kunt u korten scheren waardoor een gladder resultaat wordt bereikt. Gebruik voor een echt glad scheerresultaat de multi award winnende Men-U shave crème.

Nazorg
Sche

Alle specificaties
Gewicht
43 gram
Kleur
Wit

0 beoordelingen


Geen beoordelingen voor dit product.
U moet eerst ingelogd zijn, om een beoordeling aan dit product te kunnen geven.

Specificatie overzicht

  • EAN code : 0000050024681
  • Gewicht : 43 gram
  • Kleur : Wit

Prijs geschiedenis

Prijs wijzigingen

Prijsanalyze Men-U Scheerkwast Premier Synthetisch - wit - Standaard - Scheercreme (laatste 30 dagen)