Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen
€ 619.00
EAN code : 6940486700299

Laowa 7.5mm f/2.0 Micro 4/3 Standard - Zilver Details

Venus Optics Laowa 7.5/2.0 MFT - Standard Zilver

De Laowa 7.5/2.0 van de optische fabrikant Venus Optics is een bijzondere groothoeklens voor systeemcamera's met een Micro Four Thirds (MFT) vatting. Deze compacte lens biedt een ultragroothoek bereik van omgerekend 15mm op een MFT-camera, ideaal voor indrukwekkende landschappen en interieurfoto's. De lichtsterkte bedraagt maar liefst F2.0 waardoor je minder snel een statief of flitser hoeft te gebruiken. De Laowa 7.5/2.0 is er in twee kleuren (zwart en zilver) en twee uitvoeringen: licht en extra licht. Dit is de zilverkleurige Standard uitvoering.

Hoge lichtsterkte en laag gewicht

De Laowa 7.5/2.0 biedt een uitstekende beeldkwaliteit en dankzij het rectilineare ontwerp lopen de lijnen recht in plaats van gebogen zoals bij een fisheye. Uiteraard blijft de perspectivische groothoekvertekening - waarbij onderwerpen op korte afstand extra groot worden afgebeeld - intact. Hier kun je opvallende effecten mee bereiken. Door de grote beeldhoek van niet minder dan 110?, de hoge lichtsterkte en het lage gewicht van 170 gram is deze lens uitermate geschikt voor gebruik met drones en gimbals.

De Laowa 7.5/2.0 MFT is een lens met een volledig handmatige bediening. Dit betekent dat je het diafragma en de afstand handmatig instelt. Door de extreem grote scherptediepte is dat scherpstellen overigens een fluitje van een cent; zet de lens op twee meter en F5.6 en het beeld is scherp van voor naar


Alle specificaties

0 beoordelingen


Geen beoordelingen voor dit product.
U moet eerst ingelogd zijn, om een beoordeling aan dit product te kunnen geven.

Specificatie overzicht

  • EAN code : 6940486700299

Prijs geschiedenis

Prijs wijzigingen

Prijsanalyze Laowa 7.5mm f/2.0 Micro 4/3 Standard - Zilver (laatste 30 dagen)