Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen
€ 17.47
€ 21.79
€ 55.59
EAN code : 3253560708139

Stanley FatMax - Combinatietang - Kracht 215mm Details

De Stanley FatMax Combinatietang 215 millimeter is voor de professionele klusser en iedere handige doe-het-zelver een tool die niet mag ontbreken in de werkplaats of garage.
GebruikDe tang is geschikt voor het knippen en verbuigen van metaaldraden. De stevige bi-materiale greep maakt de tang comfortabel in gebruik.

VoordelenDankzij zijn dubbele scharnierconstructie heb je 40 procent meer snijkracht bij het knippen van een metaaldraad.

SpecificatiesStanley FatMax Combinatietang 215 mmBi-materiale handgreepDubbele scharnierconstructie voor 40% meer snijkrachtExtra krachtoverbrengingLengte: 215 mmCarbonstaal constructieVerpakkingsinhoudStanley FatMax Combinatietang 215 mmKwaliteitConform ANSI specificaties

Over het merk StanleyGeen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de

Alle specificaties

0 beoordelingen


Geen beoordelingen voor dit product.
U moet eerst ingelogd zijn, om een beoordeling aan dit product te kunnen geven.

Specificatie overzicht

  • EAN code : 3253560708139

Prijs geschiedenis

Prijs wijzigingen

Prijsanalyze Stanley FatMax - Combinatietang - Kracht 215mm (laatste 30 dagen)