Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen
€ 459.00
EAN code : 5425024770039

D-Calc - Waterontharder - Kalksteenbestrijder - CNA Details

D-CALC - De Ecologische Kalksteenbestrijder

Zonder onderhoud
Zonder toevoeging van zout

Beschermt uw sanitaire installatie tegen de kwalijke gevolgen van kalksteen. Elektronische impulsen wijzigen de kristallisatie van calcium en magnesium in water. De kristallen worden gladder en staafvormig, waardoor ze zich niet langer kunnen hechten aan elkaar en aan het oppervlak. Hoe meer staafvormige kristallen, hoe minder kalkafzetting. De kalk wordt met het water afgevoerd in de vorm van fijne poeder.

’CNA’ techniek → Digitale Absorptie Controle. Het D-CALC "CNA" -systeem bewaakt real-time de veranderingen (debiet, temperatuur, aanwezige kalkaanslag, waterhardheid) als gevolg van de zuivering en buismateriaal, van de sanitaire installatie, waardoor een optimaal en ongeëvenaard resultaat wordt gegarandeerd. De impulsparameters worden hier dus automatisch afgesteld op de behoeften van de leidingen en installaties.

Energiebesparing dankzij sanering van verwarmingselementen. De bestaande kalklaag binnen installaties en leidingen lost geleidelijk op (zuivering) en wordt met het water mee afgevoerd. 1 tot 7 mm kalksteen in uw leidingen resulteert in verhoging van energiekosten van 10 - 40%.

Ook stijgt de waterdruk, door het vergroten van diameter van de buis t.g.v. zuivering door D-CALC.

Laag energieverbruik en economisch. D-CALC apparaten nemen slechts 0,75 – 2 W/h. De jaarlijkse energiekosten bedragen circa € 2,-.

Toepasbaar op alle buismaterialen: ijzer, rvs, plastic, koper, gegalvaniseerd, pvc, etc.

Doe-het-zelfinstallatie wordt op de leiding bevestigd (bijgevoegde instructie) en is eenvoudig te demonteren/verplaatsen. Er is geen bijzondere kennis vereist en dus ook geen montagekosten.

Uiteenlopende modellen en formaten, geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook bij commerciële toepassingen of in industriële omgevingen .

Alle specificaties
Inhoud
600 g

0 beoordelingen


Geen beoordelingen voor dit product.
U moet eerst ingelogd zijn, om een beoordeling aan dit product te kunnen geven.

Specificatie overzicht

  • EAN code : 5425024770039
  • Inhoud : 600 g

Prijs geschiedenis

Prijs wijzigingen

Prijsanalyze D-Calc - Waterontharder - Kalksteenbestrijder - CNA (laatste 30 dagen)