Graag een filter selecteren!
Deze blog is gedeeld!
Deze blog is geliked!
Toegevoegd aan vergelijklijst!
Toegevoegd aan prijs-alert!
Toegevoegd aan nieuwsbrief!
Laden
menu-bar Categoriëen
€ 25.99
€ 28.52
€ 40.99
EAN code : 3253560831790

STANLEY Snelspan Bankschroef Details

Dankzij het snelspansysteem kun je de STANLEY Snelspan Bankschroef moeiteloos verplaatsen. De ??nhands hefboom zorgt ervoor dat de bekken gemakkelijk te openen en te sluiten zijn.
GebruikDe bankschroef is geschikt voor het vastklemmen van werkstukken.

VoordelenDe stalen constructie maakt deze bankschroef erg duurzaam. Door de schroefdraad te bevestigen op een werkbank zorg je voor een stevige grip en een gemakkelijke herpositionering.

SpecificatiesSTANLEY Snelspan Bankschroef??nhands hefboomStalen constructieVerwijderbare rubberen beschermkappenSpancapaciteit: 160 kgVerpakkingsinhoudSTANLEY Snelspan BankschroefOver het merk STANLEYGeen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk STANLEY, onderdeel van STANLEY Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. STANLEY heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van STANLEY? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van STANLEY om alles te zien.

Alle specificaties
Gewicht
1,8 kg
Materiaal
Staal
Kleur
Zwart

0 beoordelingen


Geen beoordelingen voor dit product.
U moet eerst ingelogd zijn, om een beoordeling aan dit product te kunnen geven.

Specificatie overzicht

  • EAN code : 3253560831790
  • Gewicht : 1,8 kg
  • Materiaal : Staal
  • Kleur : Zwart

Prijs geschiedenis

Prijs wijzigingen

Prijsanalyze STANLEY Snelspan Bankschroef (laatste 30 dagen)